Delem DA-69T styring

Delem DA-69T styring

Den nye generation af DA- Touch’s styreegenskaber giver en endnu højere grad af effektivitet vedr. programmering, drift og styring af nutidens kantpresser. Brugervenlighed kombineret med den bedste teknologi, forbedrer produktiviteten. Den følsomme Touch screen giver adgang til den gennemtestede DELEM styringsbrugerflade og muliggør direkte navigation mellem programmering og produktion. Funktionerne er placeret, hvor du har brug for dem, tilbyder hermed en optimeret ergonomi igennem hele applikationen.

DA-69T tilbyder 2D samt 3D-programmering, der omfatter automatisk bukkesekvensberegning og kollisionsdetektion. Fuld 3D-opsætning af maskine med flere værktøjsstationer giver troværdig feedback på produktets gennemførlighed og håndtering.

Meget effektive kontrolalgoritmer optimerer maskinens cyklus og minimerer spildtiden på opsætning. Dette gør det lettere at bruge kantpressemaskinerne mere effektivt og mere alsidigt end nogensinde før. OEM–panelet, placeret over skærmen, er reserveret til maskinens funktioner og OEM–programmets knapper. Det hele er integreret i designet og kan anvendes afhængigt af den ønskede applikation.

HUSK: Du er altid mere end velkommen til at kontakte Sertech. Kontakt Sertech her

acrobat-logo Læs mere i vedlagte tekniske vejledning ang. Delem saksestyring: Delem DAC-360
Skills needed:
Categories:
Kantpresse styringer

Related projects

Top