Delem DA-66W styring

Delem DA-66W styring

DA-66W presse-bremse styreenheden kombinerer brugervenlighed med effektiv programmering og pålidelighed samt øger din maskinens produktivitet. Systemet tilbyder 2D og 3D grafisk programmering, der omfatter automatisk bukkesekvensberegning og kollisionsdetektion. Sammen med en selvlærende database vil dette føre til et godt resultat med det ønskede produkt. Fuld 3D-opsætning af maskine med flere værktøjsstationer giver troværdig feedback på produktets gennemførlighed og håndtering.

Meget effektive kontrol-algoritmer optimerer maskinens cyklus og minimerer spildtiden på opsætningen. Dette gør det lettere at bruge kantpressemaskinerne, mere effektivt og mere alsidigt end nogensinde før.

Windows® networking sikrer en nem integration med dit produktionsnetværk. Kontrolleren kan tilgås fra overalt på netværket og produktdata kan lagres på den ønskede netværkslokation.

Huset er udført i et hårdt og robust kabinet, samt kontrol af DAonWindows baseret på den bedste industrielle elektronik og udstyret med en højkvalitets farve LCD (TFT) skærm.

HUSK: Du er altid mere end velkommen til at kontakte Sertech. Kontakt Sertech her

acrobat-logo Læs mere i vedlagte tekniske vejledning ang. Delem kantpresse styring: Delem DA-66W styring.
Skills needed:
Categories:
Kantpresse styringer

Related projects

Top