Historik

Historik – tidligere vist

streg-stiplet

2009

December 2009:
Sertech.dk installerer Gasparini kantpresser med Motoman robotcelle ved Nilan i Hedensted. Vi inviterer hermed alle som skulle have interesse i en demonstration til at kontakte os for aftale herom. Kontakt os
Vi ser frem til at møde jer.

August 2009:
Sertech installerer Gasparini Spark plasma-skæremaskine ved Belø Smedie. Med denne maskine opnåes en særdeles høj skærekvalitet.

Februar 2009:
Sertech installerer en 4 meter Gasparini PSG kantpresser med 7 akset Motoman ES 165 robot ved Alfred Priess i Vinderup.

Januar 2009:
Sertech installerer 7 akset Motoman ES 200 robot ved Multitek-Brandøre. Robotten skal loade/unloade en nyinstalleret revolverstanser. projektet er det det første af sin art, men har viste sig at være yderst funktionelt. Anlægget kan køre ubemandet.

streg-stiplet

2008

November 2008:
Sertech installerer Gasparini Spark plasma-skæremaskine ved Brande Entrepenør Service. Med denne maskine opnåes en særdeles høj skærekvalitet.

Oktober 2008:
Sertech installerer Gasparini Spark plasma-skæremaskine ved MGM i Nordborg. Med denne maskine opnåes en særdeles høj skærekvalitet.

September 2008:
Sertech.dk installere nye CNC/PLC styringer på 2 stk. 6 meter Ursviken kantpressere. Maskinerne er i dette tilfælde opbygget således at disse kan kobles i såkaldt “tandem-mode” hvilket betyder at styringerne kan kommunikere sammen og derved kontrollere maskinernes bukkevanger syncromt. Corus Byggesystemer har således mulighed for at bukke plader i op til 12 meters længde.

Juli 2008:
Sertech.dk afslutter installation/integrering af 3 renoverede kantpresser/3 syv aksede robotter ved Dantherm Air Handling i Skive. Resultatet af dette projekt imponerer alle involverede parter. Vi er meget stolte af at kunne vise vores potentielle kunder, at også på dette område ligger vi blandt de allerbedste, og at vi kan løfte selv meget resourse krævende opgaver uden at ryste på hænderne. Her til skal der tilføjes at Motoman DK. til fulde har levet op til vores forventninger til dem, som værende vores partner på området. Vi inviterer hermed alle som skulle have interesse i en demonstration til at kontakte os for aftale herom. Kontakt os Vi ser frem til at møde jer.

Sertech.dk udfører historisk installation Ved Dantherm Air Handling i skive

April 2008:
Sertech installerer Gasparini Spark plasma-skæremaskine ved Siemens Wind Power. Med denne maskine opnåes en særdeles høj skærekvalitet.

April 2008:
Sertech.dk installerer Gasparini kantpresser med Motoman robotcelle ved Jomo Smedie i Skive. Vi inviterer hermed alle som skulle have interesse i en demonstration til at kontakte os for aftale herom. Kontakt os Vi ser frem til at møde jer.

April 2008:
Sertech ansætter Jørgen Agger som robot-tekniker. Jørgen har en baggrund som elektroniktekniker og software programmør.

Marts 2008:
Sertech.dk installerer Motoman robot på Gasparini kantpresser ved Søby Maskinaktieselskab i Skive. Vi inviterer hermed alle som skulle have interesse i en demonstration til at kontakte os for aftale herom. Kontakt os Vi ser frem til at møde jer.

Februar 2008:
Sertech.dk installerer Gasparini kantpresser med Motoman robotcelle i Motomans lokaler i Hedensted. Vi inviterer hermed alle som skulle have interesse i en demonstration til at kontakte os for aftale herom. Kontakt os Vi ser frem til at møde jer.

streg-stiplet

2007

Oktober 2007:
Sertech.dk indgår samarbejdsaftale med den svenske robot producent Motoman`s danske afdeling, hermed opnår Sertech den attraktive status som Motoman-systempartner. Dette samarbejde viser sig hurtigt at leve op til de stillede forventninger, indenfor bare 3 måneder sælger Sertech/Motoman ikke mindre end 5 robot-bukkeceller til Sertech`s eksisterende kunder. De solgte anlæg er til montage på kundernes allerede eksisterende kantpressere, også kaldet for retrofit.Ved denne type installationer kan Sertech/Motoman udnytte hinandens expertiser optimalt, hvilket resulterer i en utrolig styrke på området. Når det handler om indkøb af ny kantpresser med robot overlader Sertech/Motoman opgaven til Sertech`s søsterselskab Matech.dk som er besiddelse af nogle af markedets bedste pladebearbejdnings agenturer, også her har vi allerede solgt komplette løsninger. Service og installation udføres altid af Sertech, med Motoman klar på sidelinien.

Oktober 2007:
Sertech installerer Gasparini Spark plasma-skæremaskine ved Koldkær i Holstebro. Med denne maskine opnåes en hidtil ukendt høj skærekvalitet.

Juli 2007:
Sertech.dk indgår aftale med den Australske producent LAZER SAFE om agenturrettigheder til handel med Sikkerheds plc`er samt laser beskyttelses-anordninger til kantpressere. Denne aftale er exclusive for hele Scandinavien.

Juli 2007:
En Erfaren servicetekniker Morten Pedersen ansættes som tekniker i virksomheden.

Januar 2007:
Virksomhedens koncept har nu vist sig at være væsentlig stærkere end forventet, hvilket har resulteret i, at den allerede flere gange nævnte målsætning er opnået. Sertech.dk er blevet en meget kompetent samarbejdspartner.

streg-stiplet

2006

November 2006:
Sertech.dk’s anpartshavere stifter i fællesskab handelsselskabet Matech.dk, dette med henblik på salg af pladebearbejdningsmaskiner til stålindustrien. Agenturerne i firmaet vil blive nøje udvalgt, og kun produkter, som firmaets teknikere kan godkende, vil blive taget i betragtning. Der er hermed skabt nye udfordringer for fremtiden i form af bl.a. det ansvar, som en virksomhed som vores må påtage sig overfor kunder og samarbejdspartnere. Vi glæder os til at løse disse og ser frem til at levere førsteklasses kvalitetmaskiner til vores kunder.

Oktober 2006:
En tidligere kollega Peter Henriksen ansættes som tekniker i virksomheden.

September 2006:
En tidligere kollega Mogens Linnemann ansættes som tekniker i virksomheden.

Juni 2006:
Sertech har opnået status som hoved-importør for ovennævnte CNC-producenter.

streg-stiplet

2005

December 2005:
Virksomhedens anparter deles ligeligt med endnu en tidligere kollega Hans Frederiksen, dette med henblik på at opnå ovennævnte målsætning.

Juni 2005:
Sertech.dk indgår aftale om agenturrettigheder til handel med CNC-styringsprodukter fra verdens to førende producenter Delem samt Cybelec, hvilket som forventet får stor betydning for virksomheden.

Maj 2005:
Sertech.dk stiftes af de to tidligere kollegaer Torben Daugaard og Robert Hochheim, der efter 10 år i branchen satte sig som mål at opbygge Danmarks stærkeste servicevirsomhed med speciale i reparation og ombygning af CNC-styrede pladebearbejdningsmaskiner.

Vi takker hermed personale, kunder og samarbejdspartnere for den viste tillid.

Top