logo-gasparini

Gasparini – pladebearbejdningsmaskiner

gasparini-forside

 

Om Gasparini

Gasparini producerer højteknologiske maskiner til brug i pladebearbejdningsindustrien, og har over 30 års erfaring med produktion af kantpressere og pladesakse.

Gasparini har produceret mere end 7.000 maskiner, som er installeret over hele verden.

Gasparini er beliggende i Istrana i det nordlige Italien. De råder over 10.000 m2 produktionslokaler, 2.400 m2 kontorer og 700 m2 udstilling. Gasparini betragtes som pionerer i branchen og de er oftest de første til at bygge innovative maskiner med ny banebrydende teknologi. Det har altid været i Gasparini´s ånd at være på forkant med udviklingen af pladebearbejdningsmaskiner, som produceres i en meget høj kvalitet.

Der lægges mange ressourcer i produktforskning og teknologisk innovation. Gasparini udvikler jævnligt nye patenter for hele tiden at være førende på markedet for kantpressere og pladesakse. Gasparini har siden 2005 været ISI 9001 certificeret. Bemærk at alle produkter fra Gasparini er CE mærket.

Gasparini har forhandlernet over hele verden og de er altid repræsenteret på messer og udstillinger for pladebearbejdningsmaskiner. De producerer kantpressere med kapacitet på op til 1.500 ton og en bukkelængde på op til 16.000 mm.

Gasparini producerer pladesakse med en kilppekapacitet på op til 30 mm og klippelængde på op til 10.000 mm, og anvender både Delem- og Cybelec-styringer på deres maskiner.

  • Sertech har været Gasparini´s samarbejdspartner i Danmark siden 2006.
  • Sertech råder over veluddannede og altid opdaterede Gasparini teknikere som altid står til disposition.
  • Gasparini pladebearbejdningsmaskiner sælges i Danmark af Matech.

 

Top