Delem

logo_delemOM DELEM:

 

Delem blev grundlagt i 1976 af Hollænderen Huub van Doorne.
Hans vision var at skabe en virksomhed, der var specialiseret i at producere elektroniske styringer til alle former for maskinbyggere. I 1978 blev udviklingen af styringer koncentreret til kun at omhandle pladebearbejdningsindustrien.

delem-hovedkontor
Delem udviklede styringer til kantpressere som kunne synkronisere hastighed og slut-positionering af to hydrauliske cylindre. Delem har altid været en af pionererne i udviklingen af kantpresse-styringer og de er en vigtig aktør på markedet for pladebearbejdningsmaskiner. Delem´s succes er et resultat af evnen til at anvende de nyeste teknologier i deres udvikling.

Delem´s force er ubestridt deres knowhow i pladebearbejdningsbranchen, og de laver nogle af de mest brugervenlige styringer på markedet.

De fleste af Delem´s medarbejdere er højtuddannede udviklingsingeniører, som har været med til at præge den store og konstante udvikling, der gennem årene er sket med kantpressestyringer til både hydrauliske, mekaniske og elektriske kantpressere.

Delem´s produkter anvendes af maskinbyggere over hele verden. Delem er i dag en af de største producenter af kantpresse styringer.

Top