Cybelec DNC 60G

DNC 60G er dedikeret styring til guillotine sakse eller sving sakse. Den lette programmering tillader operatøren at konfigurere akser, input/output og hjælpefunktioner i henhold til behov på effektivt. DNC 60 G kan også være tilknyttet et optimerings skæringsprogram via RS 232.  Emnelayout vises på en PC i den grafiske tilstand, og hvert snit vises i realtid i takt med at skæredimensioner sendes til DNC.

Det baggrundsoplyste LCD- display, samt et forenklet tastatur med store taster, giver en høj komfort og hurtig programmering. Udvidede funktioner er også tilgængelige, såsom automatisk opsætning af mellemrum mellem skæreblade, automatisk vinkelopskæring, automatisk snitlængde, automatisk back gauge korrektion og automatisk back gauge sammenfoldeligt. DNC 60 er designet til at være let at montere i et kontrolpanel eller i et el-skab.

En intern backup gør det muligt for operatøren at gendanne fabriksindstillingerne til presse-bremsemaskinen på ethvert tidspunkt. Dette giver dig som operatøren af kantpressen mere selvtillid og sikkerhed.

Related posts

Comments are currently closed.

Top