Baykal

Baykal – Pladebearbejdningsmaskiner

Serteh er certificeret og autoriseret forhandler af Baykal produkter.
Læs mere om vores samarbejdspartner på pladebearbejdningsmaskiner i nedenstående:

Om Baykal
Baykal er placeret som en førende producent og global leverandør af pladebearbejdningsmaskiner. Baykal har specialiseret sig i produktion af kantpresser, pladesakse, stansemaskiner, laser skæringssystemer, plasma skæringsmaskiner og vandstråle skæremaskiner.

Baykal udnytter tre fabrikker og råder tilsammen over et produktionsareal på 60.000 kvadratmeter, og er et af Europas største anlæg til pladebearbejdning. Alle maskiner, der tilbydes af Baykal er designet, fremstillet, monteret og færdiggjort på Baykal’s specialbyggede anlæg i et CAD-miljø med omfattende brug af CNC-bearbejdning og moderne værkstedsudstyr.

Baykal selskabet er akkrediteret til ISO 9001 certificering udstedt af den tyske TÜV institution. Siden 1995 har Baykal bygget maskiner i overensstemmelse med Europan CE regulativer for sikkerhed.

Siden starten af 80’erne har Baykal udviklet sig til at blive en stor eksportør af pladebearbejdningsmaskiner til verdensmarkedet med kunder i alle forbrugende lande i den globale geografi – fra Amerika til Australien. Baykal er i dag repræsenteret i over 60 lande over hele verden gennem autoriserede forhandlere.

Top